Diverse overtredingen bij verkeerscontrole in Capelle aan den Ijssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – De politie heeft vrijdagmiddag vanaf 14.00 uur een grootscheepse verkeerscontrole gehouden in de omgeving van het gemeentehuis in Capelle aan den IJssel. De politie plukte willekeurig automobilisten van de weg om deel te nemen aan de controle. De controlelocatie stond verdekt opgesteld, de Rivierweg is namelijk afgesloten vanwege werkzaamheden.

Diverse bestuurders van brommers en auto’s liepen tegen de lamp. Zo werden er brommers en scooters aangetroffen die harde reden dan de toegestane constructiesnelheid. En was er ook een automobilist aangetroffen met een forse hoeveel cilinders aan lachgasflessen in de kofferbak. Het vervoeren van een dergelijke hoeveelheid gasflessen is niet toegestaan.

- Advertisement -

De daadwerkelijke resultaten zullen later bekend worden gemaakt.

© Jeroen van Zomeren
© Jeroen van Zomeren
© Jeroen van Zomeren
© Jeroen van Zomeren
© Jeroen van Zomeren
© Jeroen van Zomeren
© Jeroen van Zomeren
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd