Vrouw overleden na te water raken auto Albrandwaardsedijk Poortugaal

Date:

Share post:

Poortugaal – Bij een zeer ernstig verkeersongeluk is vrijdagmorgen een vrouw om het leven gekomen. Het slachtoffer raakte door extreme gladheid van de weg op de Albrandwaardsedijk in Poortugaal. Ze kwam met haar auto op zijn kop in de sloot terecht.

Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Omstanders hebben geprobeerd de vrouw uit het voertuig te krijgen. Uiteindelijk was het de brandweer die samen met de politie de vrouw uit het voertuig wist te krijgen. Ook de auto werd uit het water getakeld. Reanimatie van het slachtoffer mocht niet meer baten. Ze overleed ter plekke.

Een persfotograaf van calamiteitenwebsite 112-Rijnmond met de auto aan bij het ongeval. Ook hij belandde met de auto in de sloot nadat hij niet kon remmen voor een auto. Hij haalde alleen een nat pak. Je kon op de weg letterlijk schaatsen.

De politie is nog een geruime tijd bezig met het onderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd