woensdag, december 1, 2021
8.7 C
Rotterdam
woensdag 1 december 2021

Lichtgewonde na steekpartij Vijverdreef Zoetermeer

- advertentie -

Zoetermeer – Hulpverleners zijn vrijdagavond opnieuw uitgerukt naar Zoetermeer voor een melding van een steekpartij. Dit keer gaat het om een incident aan de Vijverdreef. In de middag was er een paar straten verderop op de Velddreef al sprake van een steekpartij.

De traumahelikopter is geland bij de McDonald’s aan de Kelvinstraat. De arts en de verpleegkundige zijn met een politieauto naar het incident gebracht. Uiteindelijk bleken de verwondingen dusdanig mee te vallen dat het slachtoffer ter plekke kon worden behandeld.

Foto’s : Remco Gerritsen

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -