donderdag, december 2, 2021
1.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Politie onderzoekt steekpartij Dahliastraat Spijkenisse

- advertentie -

Spijkenisse – In de Dahliastraat in Spijkenisse heeft vrijdagavond omstreeks 19.40 uur na een ruzie een steekpartij plaatsgevonden. Omdat in eerste instantie niet bekend was of er een slachtoffer zou zijn te betreuren werd ook een traumahelikopter ter plaatse gestuurd.

Nadat de eerste ambulance en politie-eenheden ter plaatse waren bleek het mee te vallen. De traumahelikopter werd al vrij snel geannuleerd. De politie is een onderzoek gestart. Een woordvoerder van de politie laat weten dat het lijkt mee te vallen, het slachtoffer hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Foto : Kevin Schenk

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -