donderdag, december 2, 2021
1.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Vrouw gewond na steekpartij Berberisdreef Bleiswijk

- advertentie -

Bleiswijk – Een vrouw is zaterdagavond gewond geraakt nadat een ruzie in de huiselijke sfeer uit de hand liep. De vrouw werd door een 39-jarige andere vrouw neergestoken in haar woning aan de Berberisdreef in Bleiswijk.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel en een arts van het Mobiel Medisch Team ter plaatse behandeld. Hierna is zij met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De 39-jarige vrouw is door de politie aangehouden.

© Jeffrey Jacobs

© Jeffrey Jacobs

© Jeffrey Jacobs

© Jeffrey Jacobs

© Jeffrey Jacobs

© Jeffrey Jacobs

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -