Zeer grote uitslaande brand in fietsenwinkel Torenvlietslaan Valkenburg

Date:

Share post:

Valkenburg – In een fietsenwinkel Hoekstra Wheels aan de Torenvlietslaan in Valkenburg is een zeer grote brand uitgebroken. De brandweer kreeg omstreeks 21.20 uur de eerste melding binnen, binnen een kwartier is er opgeschaald naar grote brand. Al snel sloegen de vlammen uit het pand.

De brandweerkazerne is letterlijk naast het pand gelegen. Het is niet bekend of deze gevaar loopt. Het gehele gebouw staat inmiddels in de brand. De brandweer laat nog steeds meerdere brandweerploegen ter plaatse komen.

- Advertisement -

Mensen in de omgeving worden verzocht ramen en deuren gesloten te houden. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd