dinsdag, maart 2, 2021

Kabinet verlengd wederom de avondklok, scholen mogelijk deels weer open

De avondklok zal hoogstwaarschijnlijk dinsdag tijdens de persconferentie worden verlengd. Dat melden bronnen aan het ANP en het AD. Wel zouden de scholen mogelijk weer deels open gaan en bestaat er een kans dat de contactberoepen zoals kappers met strenge maatregelen weer worden toegestaan.

Vandaag heeft er weer overleg plaatsgevonden in het Catshuis. Aanstaande dinsdag staat er weer een persconferentie gepland. Dan zullen demissionair premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) het volk weer toespreken.

Rutte vertelde afgelopen vrijdag al aankomende weken weer somber in te zien. De cijfers stabiliseren maar mogelijk wel de verkeerde kant op. Dit komt mede door de Britse variant.

Horecabedrijven de evenementenbranche zien hun zaken daadwerkelijk failliet gaan. De rek is er na ruim een jaar aan maatregelen compleet uit. Ondernemers moeten of dure leningen afsluiten of de zaak opdoeken. Het is een kwestie van tijd tot de branche grotendeels omvalt. Wanneer de horeca weer open mag is geheel onbekend.

Related Articles

Woning onder water na breuk ik waterleiding in dijk IJsseldijk-Noord Ouderkerk aan den IJssel

0
Ouderkerk aan den IJssel - Een woning is dinsdagmorgen rond 06.00 uur volgestroomd met water...

Melding schietpartij blijkt vals Hietkamp Rotterdam

0
Rotterdam - Politieagenten rukten maandagavond uit voor een melding van een schietpartij naar de Hietkamp...

Natte voetsporen leiden agenten naar gevluchte drugshandelaren na te water raken auto in Gouda.

0
Gouda - De politie heeft zondag 28 februari drie verdachten van drugshandel aangehouden, na het...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg