zondag, november 28, 2021
0.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Overlastgevende scooterrijders hard aangepakt in Krimpen aan den IJssel

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – De politie heeft zondagmiddag meerdere bestuurders van scooters aangehouden en bekeurd. De politie kreeg de afgelopen dagen meerdere meldingen binnen dat jongeren hard door de gemeente scheurden op opgevoerde brommers en scooters.

Naast de herrie en het gevaarlijke rijgedrag reden ze ook zonder kenteken en zonder verlichting. De politie besloot vandaag met behulp van een motoragent de jongeren op de hielen te zitten. Dit resulteerde in een aantal bekeuringen en scooters die een wok melding meekregen. De politie roept via Instagram ouders op om in gesprek te gaan met de betrokken jongeren.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -