Kogels vlogen door de woonkamerruit Trilgras Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De bewoners van een woning aan het Trilgras zijn zich maandagavond rond 19.45 uur kapot geschrokken nadat een nog onbekende verdachte het vuur opende op de ruit van hun woning. Twee kogels vlogen door de ruit heen en scheerden zich door de woonkamer. Één van de kogels vloog zeer laag door de ruit.

Wonder boven wonder raakte er niemand gewond. De politie heeft een onderzoek verricht en sporen zijn veilig gesteld. Met speciale stokjes werden de inslagen van de kogels gereconstrueerd. Medewerkers van de Forensische opsporing legde alle details vast. Het onderzoek was rond 23.30 uur afgerond.

- Advertisement -

De aanleiding voor de schietpartij wordt nog onderzocht door de politie. De politie roept getuigen op om zich te melden. Vandaag al er nog een buurtonderzoek worden gestart.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd