Oudere vrouw overvallen in woning de Marnix Hellevoetsluis

Date:

Share post:

Hellevoetsluis – Een vrouw op leeftijd kreeg woensdagmorgen de schrik van haar leven toen zij rond half negen de deur opendeed nadat er werd aangebeld. De vrouw verwachtte een thuiszorgmedewerker maar stond oog in oog met een belager. De man drong de woning binnen en bedreigde de vrouw dat ze haar pinpas en geld moest afstaan.

De vrouw was zo hevig geschrokken dat ze geen antwoord meer kon geven, de overvaller ging er vervolgens zonder buit vandoor. De hevig ontdane vrouw wist haar buren te bereiken die de politie belden.

- Advertisement -

De politie is op zoek naar een man van 25-30 jaar oud met donkere kleding. De man had een opvallende zeer witte huid en kort blond haar. De politie komt graag in contact met getuigen van het incident.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd