Overvalknop schrikt overvaller af Putsebocht Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een nog onbekende man heeft zondagmiddag rond 13.15 uur geprobeerd een eetgelegenheid aan de Putsebocht in Rotterdam te overvallen. De man kwam de zaak binnen en bedreigde de medewerker met een mes om geld af te staan. De medewerker drukte echter op tijd de noodknop in waardoor er een alarm afging.

De overvaller koos het hazenpad en ging er snel vandoor. Hij is vooralsnog niet aangetroffen. De politie is op zoek naar een man tussen de 20-25 jaar en ongeveer 1.80meter lang met halflang haar. Hij droeg een zwarte jas met een capuchon en een zwarte trainingsbroek. De man vluchtte in de richting van het Ericaplein in Rotterdam

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd