Zwaargewonde na steekpartij Kruisplein Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een man is bij een steekpartij op het Kruisplein dinsdagavond zwaargewond geraakt. Aan de steekpartij ging vermoedelijk een half uur eerder een ruzie vooraf. De mannen kwamen elkaar vermoedelijk weer tegen waarop de één werd neergestoken. Het is niet duidelijk of het in de Bram Ladage gebeurde of daarbuiten.

De hulpverleners waren snel ter plaatse en brachten het slachtoffer vrijwel direct naar het ziekenhuis. De toestand van het slachtoffer is nog niet bekend. De politie sloot de winkel en deel van het plein af om sporen veilig te stellen. Medewerkers zijn als getuige gehoord.

- Advertisement -

Journalist bespuugd
Op het Kruisplein is tijdens het incident een vrouwelijke journalist bespuugd. De politie meldt dat er een verdachte is aangehouden. De journaliste zal aangifte doen van het incident. Hoelang de man blijft vastzitten is onbekend.

© Jeffrey Jacobs
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd