donderdag, december 2, 2021
4.7 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Brand in wasruimte zorgflat Sinclair Lewisplaats Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In een ouderenflat aan de Sinclair Lewisplaats heeft woensdagmiddag korte tijd brand gewoed in de wasruimte. De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling en het flatgebouw zou mogelijk deels ontruimd moeten worden.

Het vuur bleek uiteindelijk snel onder controle. De brandweer heeft de ruimte geventileerd, op de betreffende etage zaten geen woningen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Een ambulance is ter plaatse om een persoon op rookinhalatie te controleren.

Foto’s : Remco Gerritsen

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -