Fietser zwaargewond na aanrijding met bestelbus Burgemeester Oudlaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een fietser is woensdagmiddag zwaargewond geraakt bij een aanrijding met bestelbus. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Burgemeester Oudlaan met de ‘s-Gravenweg in Rotterdam-Kralingen.

De fietser is met onbekend letsel met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De fiets van het slachtoffer bleef onder de bestelbus hangen. De bestuurder is aangehouden voor verhoor op het bureau. Dit is een standaardprocedure bij aanrijdingen met zwaar letsel.

- Advertisement -

De politie heeft nog een geruime tijd sporenonderzoek verricht. Hierdoor was de weg tijdelijk gestremd.

Foto’s : Remco Gerritsen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd