donderdag, januari 27, 2022
6.6 C
Rotterdam
donderdag 27 januari 2022

Kindje zwaargewond na aanrijding met auto N474 Krimpenerbosweg Krimpen aan den IJssel

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – Een kindje op een fiets is woensdagmiddag op de Krimpenerbosweg N474 zwaargewond geraakt nadat deze werd aangereden door een auto. Het slachtoffer stak de weg over en de automobilist kon niet meer op tijd remmen. Het kindje werd daardoor vol geraakt.

Een traumahelikopter kwam ter plaatse om ambulancepersoneel te ondersteunen. Het slachtoffertje is met een spoedtransport naar het ziekenhuis overgebracht. De toestand van het kind is niet bekend. De politie heeft de weg afgesloten voor sporenonderzoek.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -