maandag, januari 17, 2022
5.4 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Vuurwerkbom vernield deur van woning Vuurplaat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op de galerij van woningen aan de Vuurplaat is woensdag vroeg in de morgen een vuurwerkbom tot ontploffing gebracht. De brandweer kreeg omstreeks 06.15 uur de melding binnen van een woningbrand met een mogelijke explosie.

Eenmaal ter plaatse bleek er geen sprake te zijn van brand. Wel was er ontzettend veel schade ontstaan bij de deur van een woning, deze was ontzet en al het glas lag eruit. De politie heeft de galerij afgezet en sporenonderzoek verricht.

 

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -