12-jarige jongen met step beroofd; Politie zoekt getuigen

Date:

Share post:

Rotterdam – Op woensdagmiddag 24 februari is omstreeks 12.50 uur een jongen van twaalf jaar overvallen en beroofd van zijn koptelefoon en bril. De politie is op zoek naar de daders.

Het slachtoffer is op zijn step onderweg naar huis als hij op de Pascalweg ter hoogte van het speeltuintje, door drie jongens op een fiets wordt klemgereden. Zij schreeuwen iets naar hem en manen hem te stoppen.

Ze stappen af van hun fietsen en vrijwel meteen krijgt het slachtoffer een klap in zijn gezicht van één van de jongens. Vervolgens pakt dezelfde jongen, de bril en koptelefoon van het slachtoffer af en geeft hem een duw, waardoor hij in de bosjes beland.

Bang en aangeslagen belt het slachtoffer de politie en wacht hen op. Nadat de collega’s hem aantreffen, brengen ze hem naar huis waarop de ouders aangifte doen van beroving.

Signalement
Het zou gaan om drie blanke jongens tussen de 12 en 14 jaar. Alle drie hadden een fiets bij zich. Twee van de daders droegen een wit T-shirt met zwarte broek. De derde jongen droeg een zwarte trui met zwarte broek.

Getuigenoproep
De politie wil graag de drie jonge overvallers vinden en vraagt eventuele getuigen om contact op te nemen. Heeft u iets gezien of weet u meer? Neem dan contact op via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd