donderdag, december 2, 2021
4.7 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Bestuurder van bromfiets zwaargewond na aanrijding met auto Hopperweg Hellevoetsluis

- advertentie -

Hellevoetsluis – De opzittende van een scooter is donderdagavond omstreeks 20.45 uur zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Hopperweg in Hellevoetsluis.  Vanwege de ernst van de verwondingen kwam een traumateam met de traumahelikopter ter plaatse.

Nadat het slachtoffer ruim een half uur ter plekke is behandeld is deze met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft met een ongevalsonderzoek de sporen in kaart gebracht. Waardoor het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -