Politievoertuig schept gehandicaptenvoertuig Laan op Zuid Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De bestuurder van een gehandicaptenvoertuig is donderdagmiddag gewond geraakt nadat deze werd aangereden door een politievoertuig op de Laan op Zuid in Rotterdam. De politieman een hondengeleider voerde zwaailicht en sirene met het dienstvoertuig en was onderweg naar een spoedmelding.

Op de kruising met de Hillelaan ging het mis. De politieauto probeerde het gehandicaptenvoertuig nog te ontwijken maar kwam toch in aanraking met de auto. De politieauto schoot na de aanrijding de trambaan op.

De bestuurder van het gehandicaptenvoertuig is met rugletsel naar het ziekenhuis overgebracht. De verkeersongevallen analyse doet onderzoek naar de toedracht van het incident.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd