Grote brand in Autogarage Gouderakstraat Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Vrijdag 26 januari brak iets na 16:00 uur een grote brand uit in een garagepand aan de Gouderakstraat. De brand ging korte tijd gepaard met een zeer forse rookontwikkeling. Omdat er veel brandbaar materiaal in het pand stond schaalde de brandweer vrijwel direct op naar middel brand om vervolgens verder op te schalen naar grote brand.

In het pand zitten drie bedrijven gevestigd. De brand was uitgebroken bij ‘Keskin autobanden’, de overige twee bedrijven hebben rookschade. De brandweer is nog altijd druk bezig het vuur te bestrijden. Een deel van het bedrijf is zwaar beschadigd geraakt. Het is nog maar de vraag of het pand kan worden behouden.

- Advertisement -

NL-Alert
Inmiddels is vanwege de rookontwikkeling een NL-Alert afgegeven om mensen te attenderen uit de rook te blijven. Er werd geadviseerd ramen en deuren gesloten te houden. De rook trok richting Ridderkerk en Barendrecht.

De brand ontstond door een autobrand, hier werd aangewerkt en vatte door nog onbekende oorzaak vlam. Al snel waren er metershoge vlammen en was er geen redden meer aan.

© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...