Grote brand in Autogarage Gouderakstraat Rotterdam (video)

Date:

Share post:

Rotterdam – Vrijdag 26 januari brak iets na 16:00 uur een grote brand uit in een garagepand aan de Gouderakstraat. De brand ging korte tijd gepaard met een zeer forse rookontwikkeling. Omdat er veel brandbaar materiaal in het pand stond schaalde de brandweer vrijwel direct op naar middel brand om vervolgens verder op te schalen naar grote brand.

- Advertisement -

In het pand zitten drie bedrijven gevestigd. De brand was uitgebroken bij ‘Keskin autobanden’, de overige twee bedrijven hebben rookschade. De brandweer is nog altijd druk bezig het vuur te bestrijden. Een deel van het bedrijf is zwaar beschadigd geraakt. Het is nog maar de vraag of het pand kan worden behouden.

NL-Alert
Inmiddels is vanwege de rookontwikkeling een NL-Alert afgegeven om mensen te attenderen uit de rook te blijven. Er werd geadviseerd ramen en deuren gesloten te houden. De rook trok richting Ridderkerk en Barendrecht.

De brand ontstond door een autobrand, hier werd aangewerkt en vatte door nog onbekende oorzaak vlam. Al snel waren er metershoge vlammen en was er geen redden meer aan.

© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd