donderdag, december 2, 2021
1.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

“Man werpt zichzelf voor rijdende auto’s” Pompenburg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een man heeft zaterdagavond op de Pompenburg omstreeks 20.15 uur voor flink wat consternatie gezorgd. De politie kreeg een melding van een aanrijding met mogelijk letsel binnen en ging met spoed ter plaatse. Aldaar bleek dat een automobilist gestopt was en er voor de auto een man lag.

De man bleek bewust op de weg te zijn gaan zitten. Dat blijkt ook wel uit het feit dat de auto geen schade heeft gehad. Nadat ambulancepersoneel de man onderzocht ging hij de ambulance weer uit. Daar liet hij zich weer vallen, politieagenten hebben hem daarop in een politiebusje geplaatst en brengen hem naar een plek waar hem de beste zorg kan worden geboden.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -