Off the Road team Rotterdamse politie inzetbaar in moeilijk begaanbare gebieden

Date:

Share post:

De Rotterdamse Politie heeft een speciaal Off the Road team voor het werken in moeilijk begaanbare gebieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de duinen en stranden, met speciale crossmotoren kunnen zij snel ter plaatse komen bij calamiteiten of zijn ze snel inzetbaar om ondersteuning te bieden bij zoekacties.

Het team is uniek in Nederland, geen enkele andere politie eenheid heeft een dergelijk team. Het team wordt met name ingezet voor het toezichthouder in de recreatiegebieden in de eenheid Rotterdam Rijnmond. Het team bestaat al sinds 2006. Momenteel wordt het team ook ingezet op het werkgebied van de nieuwe aan te leggen A16, hier wordt veel illegaal gecrost.

- Advertisement -

Foto : Verkeerspolitie Eenheid Rotterdam

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd