dinsdag, november 30, 2021
8.5 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Politie bezig met grootschalig forensisch onderzoek Bredeweg Zevenhuizen

- advertentie -

Zevenhuizen – De politie is een grootschalig forensisch onderzoek gestart bij een boerderijwoning langs de Zuidelijke Dwarsweg met de Bredeweg in Zevenhuizen. Al vrijwel de hele middag is er veel politieactiviteit te zien.

Naast veel politievoertuigen landde er ook een politiehelikopter op het weiland. Een woordvoerster van de politie geeft aan nog niets inhoudelijk over de zaak te kunnen melden. Meer info volgt in de loop van morgen.

Foto’s : Remco Gerritsen

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -