donderdag, december 2, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Man gewond bij schietpartij Burgemeester Jansenlaan Zwijndrecht

- advertentie -

Zwijndrecht- Een jongeman is zondagmiddag rond 17.00 uur gewond geraakt bij een schietpartij nabij het winkelcentrum op de Burgemeester Jansenlaan in Zwijndrecht. Het slachtoffer is ernstig gewond in een personenauto naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft de omgeving van het winkelcentrum afgezet, en ook de omgeving van de auto bij het ziekenhuis is afgezet. Er wordt nog onderzocht waar het schietincident zich daadwerkelijk heeft afgespeeld. De politie is op zoek naar getuigen van het incident en roept hen op om zich te melden wanneer u dat nog niet heeft gedaan.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -