Politie vindt flinke hennepkwekerij in boerderij Zevenhuizen

Date:

Share post:

Zevenhuizen – Tijdens de politieactie van zaterdagmiddag op de Zuidelijke Dwarsweg in Zevenhuizen heeft de politie een forse hennepkwekerij aangetroffen. De politie ging zaterdagmiddag naar het pand na een anonieme melding dat er verdachte bewegingen plaatsvonden rondom de boerderij en er mogelijk vuurwapens aanwezig zouden zijn.

Een zwaar bewapend politieteam viel het pand aan het begin van de middag binnen. Personen en vuurwapens werden er niet aangetroffen. Wel vond de politie in zowel het woonhuis als de bijbehorende schuur een flinke hennepkwekerij terug. Om hoeveel planten het gaat wilde de politie nog niet vertellen.

© Remco Gerritsen
- Advertisement -

De boerderij is al een tijdje niet meer in gebruik, zowel de woning als de loods staan leeg omdat deze zijn verkocht aan de grondbank. Op de plek van de boerderij moet het Vijfde Dorp komen.

Op de plek van de boerderij wil de gemeente Zuidplas een mooi nieuw dorp, het Vijfde Dorp met 4000 woningen, in het Middengebied van de Zuidplaspolder bouwen. Dat ligt in het hart van de Zuidplaspolder; tussen de A20, N219, spoorbaan Den Haag-Gouda en de Moordrechtboog.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd