Politie vindt flinke hennepkwekerij in boerderij Zevenhuizen

Date:

Deel bericht:

Zevenhuizen – Tijdens de politieactie van zaterdagmiddag op de Zuidelijke Dwarsweg in Zevenhuizen heeft de politie een forse hennepkwekerij aangetroffen. De politie ging zaterdagmiddag naar het pand na een anonieme melding dat er verdachte bewegingen plaatsvonden rondom de boerderij en er mogelijk vuurwapens aanwezig zouden zijn.

Een zwaar bewapend politieteam viel het pand aan het begin van de middag binnen. Personen en vuurwapens werden er niet aangetroffen. Wel vond de politie in zowel het woonhuis als de bijbehorende schuur een flinke hennepkwekerij terug. Om hoeveel planten het gaat wilde de politie nog niet vertellen.

- Advertisement -
© Remco Gerritsen

De boerderij is al een tijdje niet meer in gebruik, zowel de woning als de loods staan leeg omdat deze zijn verkocht aan de grondbank. Op de plek van de boerderij moet het Vijfde Dorp komen.

Op de plek van de boerderij wil de gemeente Zuidplas een mooi nieuw dorp, het Vijfde Dorp met 4000 woningen, in het Middengebied van de Zuidplaspolder bouwen. Dat ligt in het hart van de Zuidplaspolder; tussen de A20, N219, spoorbaan Den Haag-Gouda en de Moordrechtboog.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Drie gewonden na steekpartij in Rotterdam-Centrum

Rotterdam - Zaterdagnacht 23 september rond 5.37 uur zijn er bij een steekpartij in Rotterdam-centrum drie personen gewond...

Blussen brand bij afvalverwerker AVR gaat nog tot zeker tot zaterdag door

Rotterdam - Het gaat nog een geruime tijd duren voordat de grote brand die donderdag ontstond bij afvalverwerker...

Gewonde na aanrijding met vrachtwagen A15 Pernis

Pernis - Op de parallelweg van de A15 ter hoogte van Pernis heeft een aanrijding tussen een vrachtwagen...

Brand bij afvalverwerker laait opnieuw op Professor Gerbrandyweg, Botlek Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 21 september is er bij de afvalverwerker aan de professor Gebrandyweg in het botlekgebied opnieuw...