Woningen ontruimd na brand in kelderboxen Heuvellaan Gouda (video)

Date:

Share post:

Gouda – De bewoners van 21 appartementen moesten zondagavond rond 23.40 uur hun woning aan de Heuvellaan in Gouda verlaten vanwege een brand in de kelder. Het appartementencomplex een voormalig kantoorpand kwam door de brand stijf onder de rook te staan. De brandweer haalde iedereen uit de woningen. Zeven personen moesten worden nagekeken op rookinhalatie.

Door de brand is een stroomkabel van de lift beschadigd geraakt. De brandweer heeft deze moeten loskoppelen. Omstreeks half 1 in de nacht was de brand onder controle. De brandweer is toen nog wel een geruime tijd bezig geweest met ventileren en het meten op koolmonoxide in de woningen.

- Advertisement -

De schade door de brand is groot. In de kelder stond een flinke laag water, de Netbeheerder Steden is ter plaatse gekomen om de elektriciteitskast in de kelder te controleren. Rond 2 uur konden de bewoners weer terug naar huis, een aantal van hen zijn ergens anders ondergebracht.

© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd