dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Zeer grote brand woningen Amperestraat Den Haag

- advertentie -

Den Haag – In een woning aan de Amperestraat in Den Haag is zondagmorgen een zeer grote brand uitgebroken. De brand zou zijn ontstaan in een woning op de 1e verdieping. Of er sprake is van gewonden is nog niet bekend.

De brandweer heeft opgeschaald naar zeer grote brand, dit in verband met het ter plaatse krijgen van extra materieel en mankracht. Omliggende woningen zijn ontruimd, de  bewoners ervan worden opgevangen door de politie.

Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -