Klanten diergaarde Blijdorp slachtoffer van datalek

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een aantal bezoekers die in het verleden een kaartje via de website van Diergaarde Blijdorp hebben gekocht zijn slachtoffer geworden van een datalek. Het lek vond plaats bij Ticketcounter een bedrijf dat het ticketsysteem aanbied.

Hoeveel klanten erbij betrokken zijn is niet bekend gemaakt. Blijdorp heeft bij de Autoriteit Persoonsgegevens direct een melding gemaakt. Ticketcounter heeft het lek inmiddels gedicht.

- Advertisement -

Klanten die getroffen zijn krijgen een mail van Blijdorp. Daarin staat een link naar een website om te controleren wat voor data er is gelekt. Het gaat om de Naam, adresgegevens en mailadres. Er zijn geen wachtwoorden gelekt.

Update – Ook bankrekeningnummers gelekt
Een slachtoffer heeft ons benaderd en wist te vertellen dat ook de bankrekeningnummers gelekt zijn. Dit zou gaan om klanten die bijvoorbeeld een kaartje hebben gekocht met hun bankkaart.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij voordeur van woning Winckenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een voordeur van een galerijwoning aan de Winckenburgstraat in Rotterdam is vrijdagavond een explosief afgegaan. Buurtbewoners...

Zwaargewonde bij schietpartij Blazoenstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag rond 14.34 uur vond er een schietpartij plaats op de Blazoenstraat in Rotterdam. Hierbij raakte...

Autoruit vernield na explosie Bergselaan Rotterdam

Rotterdam - De ruit van een auto is vrijdagmiddag rond 12.52 uur op de Bergselaan in Rotterdam vernield...

Auto over de kop C.G Roosweg Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel - Bij een ongeluk tussen twee personenauto's is donderdagavond rond 18.30 uur een auto...