Natte voetsporen leiden agenten naar gevluchte drugshandelaren na te water raken auto in Gouda.

Date:

Deel bericht:

Gouda – De politie heeft zondag 28 februari drie verdachten van drugshandel aangehouden, na het te water raken van een auto in Gouda.

Rond 05.00 uur van zondag 28 februari kreeg de politie melding van een harde klap. Daarna zagen omstanders een auto in het water langs de Plaswijckweg ter hoogte van de Bouwlustweg.

- Advertisement -

De politie en duikers van de brandweer kwamen met spoed ter plaatse en zochten in en rondom het water van eventuele inzittenden, maar troffen niemand meer aan. Wel zagen agenten natte voetsporen op het wegdek.

Op goed geluk volgden agenten de voetsporen en kwamen uit bij een woning aan de Noordhoef. Vanwege de temperatuur dat op dat tijdstip rond het vriespunt lag, en de constatering dat de inzittenden met natte kleding op de kade zijn gekomen, waren de agenten toch bekommerd om het welzijn van de inzittenden. Toen er geen gehoor aan de deur werd gegeven, zijn agenten daarop de woning binnengetreden.

Drugshuis
De politie zegt in de woning drie mannen te hebben aangetroffen, alledrie ongeschonden. Wel werd er een forse hoeveelheid soft- en harddrugs aangetroffen tezamen met grote hoeveelheden contant geld. Alles wees erop dat er vanuit de woning gehandeld werd, waarop het drietal is aangehouden en de burgemeester de woning heeft gesloten.

De drie aangehouden mannen zijn twee Gouwenaren van 23 en 24 jaar oud en een 31-jarige man met de Franse nationaliteit, zonder vaste woon- of verblijfplaats. Zij zitten vast en worden gehoord. Zij worden verdacht van drugshandel en zijn ook het verlaten van een plaats ongeval ten laste gelegd.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Automobilist onder invloed rijdt motorrijder aan Vaanweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is vrijdagmiddag op de Vaanweg in Rotterdam aangereden door een automobilist. Door de aanrijding...

Hoe gefrustreerde student Fouad L. drie onschuldige mensen van het leven beroofde door psychotisch gedrag

Rotterdam - Wat begint met een melding van een woningbrand aan het Heiman Dullaertplein in Rotterdam, mondt uiteindelijk...

Man (32) schiet mensen dood in Rotterdamse woning en pleegt aanslag in Erasmus MC met meerdere gewonden

Rotterdam - Een 32-jarige man is donderdagmiddag op het helideck van het Erasmus Mc in Rotterdam aangehouden nadat...

Explosie bij woning Groepstraat Rotterdam

Rotterdam - Na een handgranaat en een bekladding met een dreigende tekst is er op klaarlichte dag bij...