donderdag, december 2, 2021
4.7 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Melding schietpartij blijkt vals Hietkamp Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Politieagenten rukten maandagavond uit voor een melding van een schietpartij naar de Hietkamp in Rotterdam-Zuid. Volgens de melder zou er zijn geschoten, agenten waren zeer snel ter plaatse maar troffen geen sporen van een schietpartij aan.

In het daaropvolgende onderzoek werd duidelijk dat er niet is geschoten. De politie gaat uit van een valse melding en heeft de melder meegenomen naar het politiebureau voor een gesprek. Deze persoon is vooralsnog niet aangehouden.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -