Twee Rotterdamse tieners vast voor schietpartij Zwijndrecht

Date:

Deel bericht:

Zwijndrecht, Rotterdam – Voor het schietincident aan de Burgemeester Jansenlaan waarbij zondagmiddag een 23-jarige man gewond geraakt, zijn twee Rotterdammers aangehouden. De mannen zijn 18 en 19 jaar oud. 

Het schietincident gebeurde rond 17.50 uur in Winkelboulevard Noord, vlakbij de ingang aan de Onrust. Na de melding waren agenten al snel ter plaatse om het betreffende deel van het winkelcentrum af te zetten voor sporenonderzoek en om met getuigen te spreken.

- Advertisement -

Het slachtoffer was toen al door omstanders naar het ziekenhuis gebracht, waar hij direct is geopereerd. Hij maakt het inmiddels naar omstandigheden goed, zo laat de politie weten.

Onderzoek
Het onderzoek leidde naar een auto die rond 19.45 uur op de Noorderhagen in Rotterdam tot stilstand werd gedwongen. De twee inzittenden werden er door agenten door middel van de BTGV uit het voertuig gepraat en aangehouden. De twee Rotterdammers (18/19) worden verdacht van betrokkenheid en hun exacte rol wordt onderzocht.

Bij het incident waren in totaal vijf á zes mannen betrokken, aldus de politie. De recherche is nog op zoek naar de andere verdachten.

Getuigenoproep
Voor het onderzoek komt de politie graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Heeft u camerabeelden die mogelijk van nut kunnen zijn voor de recherche? Neem dan contact op via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Voordeur portiek beschadigd na explosie op Generaal Van der Heijdenstraat in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van zondag op maandag 18 maart heeft er een explosie plaatsgevonden bij een...

Brandweer blust kleine brand in meterkast Digna Johannaweg Hoogvliet

Digna Johannaweg, Hoogvliet Rotterdam - Zondagmiddag 17 maart rond 17.41 uur is er brand uitgebroken in een woning....

Dode na steekpartij in woning Brautigamstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij in een woning aan de Brautigamstraat in Rotterdam-Feijenoord is zaterdagmorgen een man om...