maandag, januari 17, 2022
5.4 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Man zwaargewond na schietpartij Madernarode Zoetermeer

- advertentie -

Zoetermeer – Een man is dinsdagavond zwaargewond geraakt bij een schietpartij op de Madernorode in Zoetermeer. Rond 20.20 uur kreeg de politie meerdere meldingen binnen van een schietincident op straat. Eenmaal ter plaatse troffen zij een zwaargewonde man aan.

Ambulancepersoneel kreeg ondersteuning van het Mobiel Medisch Team, onder begeleiding van de arts is het slachtoffer met grote spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe ernstig zijn verwondingen zijn.

De politie heeft een groot plaats delict gemaakt. Op straat staan nog enkele verkeerskegels die aangeven waar het incident heeft plaatsgevonden. Forensisch Rechercheurs lopen de sporen nauwkeurig na om bewijsmateriaal te verzamelen.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -