dinsdag, november 30, 2021
9.5 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Hennepkwekerij, vier handgranaten en vuurwapen in woning Stenen-Bogerd Hendrik-Ido-Ambacht

- advertentie -

Hendrik-Ido-Ambacht – De politie heeft dinsdag aan het einde van de middag in een woning aan de Stenen-Bogerd in Hendrik-Ido-Ambacht een vuurwapen, vier handgranaten en een hennepkwekerij aangetroffen. De politie kwam de woning op het spoor in een lopend onderzoek. De bewoner was ten tijde van de inval aanwezig en is aangehouden, het gaat om een huurwoning.

Tijdens het ontmantelen van de hennepkwekerij stuitte de agenten op een vuurwapen en vier handgranaten. De Explosieven opruimingsdienst Defensie kwam ter plaatse en heeft de handgranaten onschadelijk gemaakt. Het vuurwapen is door de politie in beslag genomen.

De 40-jarige Rotterdammer huurder van de woning is diezelfde avond aangehouden. De hennepkwekerij is door een speciaal bedrijf volledig ontmanteld. Alle planten, apparatuur en de henneptoppen zijn vernietigd.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -