maandag, januari 17, 2022
5.4 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Meerdere gewonden bij aanrijding Zevenkampsering Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een ongeluk op de Zevenkampsering zijn woensdagmorgen rond 08.30 meerdere personen betrokken geraakt bij een ongeluk. Op een kruising ging het mis waardoor meerdere personen gewond raakten.

Een onbekend aantal personen is ter plaatse nagekeken, zeker één persoon is naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De Zevenkampsering is ten tijde van het ongeval afgesloten geweest, verkeer werd omgeleid over de Hoofdweg.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -