donderdag, december 2, 2021
4.7 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Milieudienst DCMR : Het kan vanavond flink stinken rondom de Havens van Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Steeds meer inwoners van Rotterdam E.O bellen met de milieudienst DCMR dat het behoorlijk stinkt buiten. Bij de DCMR kwamen sinds dinsdagavond al 71 klachten binnen over een smerige lucht, schrijft Rijnmond op de website.

De DCMR rijdt in verband met de vele meldingen rondjes door de regio om de geur te onderzoeken. Er wordt onder andere gekeken bij onder de fabrieken of de lucht daar wellicht vandaan komt. Dat blijkt niet het geval.

Volgens de milieudienst zijn een aantal bedrijven uit eigen beweging gestopt met verpompingen, doordat het erg mistig is de afgelopen dagen blijft de stank die daarbij vrij kan komen flink hangen en kan zich gemakkelijk verspreiden.

 

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -