Jongen (17) aangehouden in Rotterdam Zevenkamp voor meerdere diefstallen

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft dinsdagochtend met behulp van het Team Parate Eenheid een 17-jarige jongen aangehouden voor meerdere diefstallen met geweld. De jongen wordt ervan verdachte van andere mensen vooral geld te hebben gepikt, hij gebruikte daarbij geweld waardoor de slachtoffer lichtgewond raakten.

De politie lichtte de jongeman dinsdagmorgen van zijn bed in een huis op de Zevenkampsering in Rotterdam-Zevenkamp. Bij het doorzoeken van de woning werden verdovende middelen aangetroffen. Een 38-jarige medewebewoner is eveneens aangehouden. Het onderzoek loopt nog volop en het kan zijn dat er meerdere aanhoudingen volgen. Mocht u nog informatie hebben en heeft u nog niet met de politie gesproken neem dan contact met ze op.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd