donderdag, december 2, 2021
4.7 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Politie houdt 16 jarige Rotterdam aan voor steekpartij Kruisplein Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 16-jarige Rotterdammer is donderdag aangehouden als verdachte van een steekpartij op het Kruisplein in Rotterdam. Nabij de Bram Ladage werd een 16-jarige jongen neergestoken na een ruzie. Hij raakte ernstig gewond en ligt nog altijd in het ziekenhuis.

De politie is nog volop bezig met het onderzoek, de steekpartij heeft veel indruk gemaakt op personeel van de snackbar. Een dag na de steekpartij haalde de politie in Schiedam een groep van 16 jongeren uit de metro. Zij hadden messen en een klauwhamer bij zich. De politie zoekt uit of de jongeren onderweg waren om wraak te nemen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -