maandag, januari 17, 2022
5.4 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Auto te water N57 Dammenweg Hellevoetsluis

- advertentie -

Hellevoetsluis – Op de N57 Dammenweg in Hellevoetsluis is vrijdagmorgen een automobilist met zijn auto te water geraakt. Het ongeluk gebeurde omstreeks 11.20 uur, de brandweer rukte in grote getale uit. Omstanders wisten de automobilist uit het voertuig te krijgen.

Hoe de auto te water is geraakt is niet bekend. De N57 is in de richting van Dirksland afgesloten. Een persoon is door ambulancepersoneel behandeld. Het is niet bekend of deze naar het ziekenhuis is vervoerd.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -