Lachgas, rijden onder invloed en verdachte auto’s opgepikt bij verkeerscontrole in Rotterdam-Ommoord

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een verkeerscontrole nabij metro Graskruid op de Prins Alexanderlaan heeft de politie meerdere voertuigen in beslag genomen. In totaal gingen er drie voertuigen mee naar het politiebureau, naast het controleren van auto’s werden er ook scooters op snelheid gecontroleerd.

De resultaten van de rollerbank zijn nog niet bekend. Wel wist de politie een Mercedes met een Duits kenteken van de weg te halen. De bestuurder had een zeer warrig verhaal waarop de politie doorpakte en de wagen doorzocht. Daar werden diverse goederen waaronder lachgastanks in teruggevonden. Ook zat er mogelijk een verborgen ruimte in het voertuig. De bestuurder mocht zijn weg zonder auto vervolgen.

- Advertisement -

Niet veel later werd er een andere personenauto aan de kant gezet. De bestuurder hiervan probeerde nog met een flesje mondspray te verdoezelen dat hij drugs had gebruikt. De man testte met een speekseltest positief. Omdat de man geen onbekende was van de politie werd hij aangehouden, ook zijn auto is in beslag genomen.

Een derde auto, een bestelbusje met daarin een postmedewerker werd ook in beslag genomen. Dit betrof een zogenoemd spookvoertuig. De auto was tenaamgesteld aan iemand die reeds was overleden.

Een vierde auto, een pakketbezorger mocht met zijn busje niet meer verder rijden. De man moest eerst bepaalde zaken op orde brengen. De bus lag echter wel vol met pakketten. Een collega heeft de pakketten opgehaald.

De politie controleert vaker op dit stuk. De controles worden gehouden door Team Verkeer van de politie eenheid Rotterdam.

© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Traumahelikopter ingezet voor onwel persoon op kermis Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Vrijdagmiddag 26 april rond 17.50 uur is een persoon op het terrein van...

Woning vol rook door schoorsteenbrand Dilledonk-Zuid Spijkenisse

Spijkenisse - Donderdagavond 25 april is er brand uitgebroken in een schoorsteen van een woning aan de Dilledonk-Zuid...

Grote brand in leegstaand kantoorpand Oosthavenkade Vlaardingen

Vlaardingen - In een groot kantoorpand aan de Oosthavenkade in Vlaardingen is donderdagmorgen rond 07.00 uur een grote...

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...