Man (39) aangehouden na gooien met explosief uit raam Wantijstraat Dordrecht

Date:

Share post:

Dordrecht – De politie heeft donderdagavond een 39-jarige man aangehouden nadat hij vanuit zijn woning in de Wantijstraat in Dordrecht een explosief uit het raam had gegooid. Het explosief veroorzaakte rond 21.00 uur veel schade, ruiten sneuvelden en auto’s liepen schade op.

Omdat niet duidelijk was of er slachtoffers waren stonden de brandweer, en twee ambulance paraat. Leden van Team Parate Eenheid (TPE) vielen rond 21.30 uur de Dordtse woning van de verdachte binnen. Hij bleek niet gewond en is aangehouden.

- Advertisement -

De bewoners van de Wantijstraat hebben een verklaring afgelegd en zijn daarna zelf begonnen met het opruimen van de glasscherven, waarom de man het explosief uit het raam heeft gegooid is onbekend. Hij zit vast en zal worden verhoord.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd