Politie houdt verdachte aan voor hennepvondst in bedrijfsloods Bredeweg Zevenhuizen

Date:

Deel bericht:

Zevenhuizen – De politie heeft een 29-jarige man uit IJsselstein aangehouden als verdachte voor de hennepvondst in een bedrijfsloods langs de Bredeweg in Zevenhuizen. De man wordt verdacht van mogelijke drugshandel, hij werd in Houten opgepakt door de politie.

De politie kreeg op 27 februari een tip dat er rond een pand aan de Bredeweg in Zevenhuizen iets verdachts zou zijn. De tipgever sprak over vuurwapens op het terrein, reden voor de politie om met een zwaar bewapend politieteam de boerderij binnen te vallen.

- Advertisement -

In de loods werden geen personen aangetroffen, wel werden er in de loods verdovende middelen waaronder hennep aangetroffen. De grond wordt verhuurd door de grondbank, in de toekomst zullen deze panden gaan verdwijnen voor de aanleg van een nieuwe woonwijk.


Rectificatie : In een eerder geschreven artikel hebben wij gemeld dat de inval in zowel de woning als de loods zou hebben plaatsgevonden, hiervan blijkt na contact met de huidige bewoners van de woning geen sprake.
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Drie gewonden na steekpartij in Rotterdam-Centrum

Rotterdam - Zaterdagnacht 23 september rond 5.37 uur zijn er bij een steekpartij in Rotterdam-centrum drie personen gewond...

Blussen brand bij afvalverwerker AVR gaat nog tot zeker tot zaterdag door

Rotterdam - Het gaat nog een geruime tijd duren voordat de grote brand die donderdag ontstond bij afvalverwerker...

Gewonde na aanrijding met vrachtwagen A15 Pernis

Pernis - Op de parallelweg van de A15 ter hoogte van Pernis heeft een aanrijding tussen een vrachtwagen...

Brand bij afvalverwerker laait opnieuw op Professor Gerbrandyweg, Botlek Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 21 september is er bij de afvalverwerker aan de professor Gebrandyweg in het botlekgebied opnieuw...