Politie houdt verdachte aan voor hennepvondst in bedrijfsloods Bredeweg Zevenhuizen

Date:

Share post:

Zevenhuizen – De politie heeft een 29-jarige man uit IJsselstein aangehouden als verdachte voor de hennepvondst in een bedrijfsloods langs de Bredeweg in Zevenhuizen. De man wordt verdacht van mogelijke drugshandel, hij werd in Houten opgepakt door de politie.

De politie kreeg op 27 februari een tip dat er rond een pand aan de Bredeweg in Zevenhuizen iets verdachts zou zijn. De tipgever sprak over vuurwapens op het terrein, reden voor de politie om met een zwaar bewapend politieteam de boerderij binnen te vallen.

- Advertisement -

In de loods werden geen personen aangetroffen, wel werden er in de loods verdovende middelen waaronder hennep aangetroffen. De grond wordt verhuurd door de grondbank, in de toekomst zullen deze panden gaan verdwijnen voor de aanleg van een nieuwe woonwijk.


Rectificatie : In een eerder geschreven artikel hebben wij gemeld dat de inval in zowel de woning als de loods zou hebben plaatsgevonden, hiervan blijkt na contact met de huidige bewoners van de woning geen sprake.
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd