dinsdag, november 30, 2021
9.5 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Verdachte overval Fred van Leer nog langer vast

- advertentie -

Rotterdam – De 22-jarige Amsterdammer die verdacht wordt van een overval op Fred van Leer vorig jaar op 18 november blijft nog 90 dagen langer vastzitten. Dat heeft het Openbaar Ministerie vrijdag bekend gemaakt.

De man wordt ervan verdacht op 18 november bij de Rotterdamse stylist te hebben aangebeld als pakketbezorger en daarna met geweld zijn samen met een andere man zijn woning binnendrong. De man wordt verdacht van poging tot overval, bedreiging, heling en vuurwapenbezit.

Fred van Leer raakte bij de overval lichtgewond. De Amsterdammer zat al eerder vast, op basis van nieuwe feiten is hij wederom aangehouden.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -