Voor tweede keer ramkraak op modewinkel Bas de Wit Vijf Meiplein Leiden

Date:

Share post:

Leiden – Twee verdachten zijn in de nacht van donderdag op vrijdag voor de tweede keer een winkel binnengereden op het Vijf Meiplein in Leiden. Het slachtoffer is de eigenaar van modelwinkel Bas de Wit, het is de tweede keer dat ze naar binnen zijn gereden. In januari reden ze ook de zaak al binnen.

De daders reden met een groene Toyota de winkel binnen, ditzelfde voertuig is in Januari ook al gebruikt. De auto is inmiddels teruggevonden. De mannen zijn ervandoor gegaan met een flinke buit, de zomercollectie lag net in de schappen. De vorige keer maakten ze dure winterjassen buit.

De politie was snel ter plaatse en heeft de omgeving afgezet, van de verdachten ontbreekt momenteel nog ieder spoor. De auto is door de politie meegenomen voor Forensisch onderzoek. De eigenaar van de winkel hoopt dat de gemeente snel paaltjes gaat plaatsen.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd