Dode bij uitslaande brand Poelmanstraat Hellevoetsluis

Date:

Share post:

Hellevoetsluis – Bij een brand in een woning aan de Poelmanstraat in Hellevoetsluis is zaterdagavond een man om het leven gekomen. De brand ontstond in een woning op de tweede verdieping en was al snel uitslaand. De brand ging gepaard met een flinke rookontwikkeling waarop een groot gedeelte van de flat moest worden ontruimd.

De brandweer ging het pand binnen en trof in de woning het slachtoffer aan. Het slachtoffer was al reeds overleden. De brandweer is ruim anderhalf uur bezig geweest met de bluswerkzaamheden.

- Advertisement -

Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend. De schade is gigantisch, de woning van de bewoner is compleet uitgebrand. Een woning daarboven is zwaar beschadigd geraakt. Onderliggende woningen hebben waterschade.

© Martijn de Bruijn
© Martijn de Bruijn
© Martijn de Bruijn
© Martijn de Bruijn
© Martijn de Bruijn
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd