donderdag, december 2, 2021
4.7 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Politie op zoek naar mogelijke uithaler in Waalhavengebied Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie is in de nacht van zaterdag op zondag urenlang op zoek geweest naar een mogelijke uithaler op een containerterminal langs de Waalhavenweg in Rotterdam. Zowel vanuit de lucht als op de grond werd vanuit alle hoeken de terminal nauwlettend in de gaten gehouden.

De politie heeft met de helikopter rondjes gevlogen over de terminal. Reden voor het onderzoek was de melding dat er mogelijk een persoon op het terrein zou hebben gelopen. Het is niet bekend of er iemand is aangehouden.

© Jeffrey Jacobs

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -