donderdag, januari 27, 2022
6.6 C
Rotterdam
donderdag 27 januari 2022

Tieners beroven 53-jarige man Oude Watering Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 53-jarige man is zaterdagmiddag rond 17.45 uur slachtoffer geworden van een beroving in een steegje in de buurt van de Oude Watering in Rotterdam-Beverwaard. De man werd benaderd door twee jonge mannen van rond de 19 jaar oud.

Het tweetal heeft de man geprobeerd te beroven, of dit ook is gelukt is nog niet bekend. Na hun daad gingen zij er vandoor op een elektrische fiets. De politie heeft nog naar de twee mannen gezocht maar ze niet meer aangetroffen.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -