Twee zwaargewonden bij steekpartij 1e Middellandstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een omstander heeft in de nacht van zaterdag op zondag op de hoek van de 1e Middellandstraat met de Duivenvoordestraat vermoedelijk voorkomen dat een man een andere man zou doodsteken. De twee mannen kregen ruzie waarop de ander begon in te steken op de andere man.

De omstander vertelde tegen het AD dat hij met zijn busje op het betreffende kruispunt kwam aanrijden en zag dat de twee ruzie hadden. Toen hij dichterbij kwam zag hij dat de man met een groot mes meerdere malen op het slachtoffer aan het insteken was. Hij bedacht zich geen moment en greep een stofferblik uit zijn bus en sloeg de man die aan het steken was ermee op zijn hoofd. Dat werkte niet waarop hij zich genoodzaakt zag een knuppel uit zijn auto te pakken en daar nogmaals mee te slaan.

- Advertisement -

Ambulancepersoneel heeft de twee slachtoffers naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer met de steekwonden is met een spoedtransport overgebracht. Het andere slachtoffer is eveneens met spoed overgebracht. De politie meldt dat beide mannen als verdachten zijn aangehouden.

De getuige heeft naar de politie een verklaring afgelegd, zijn actie heeft er vermoedelijk voor gezorgd dat de zwaargewonde man het incident kan navertellen. Wel zit zijn busje helemaal onder het bloed omdat de verdachte nog korte tijd achter hem aan ging.

De politie doet nader onderzoek.

© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Wereldwijde computerstoring treft Rotterdam The Hague Airport

De wereldwijde computerstoring zorgt voor ook grote problemen bij luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Vooral het inchecken verloopt...

Tankautospuit Groene Tuin keert terug: volledig hersteld en verbeterd na ongeluk

Rotterdam, 18 juli 2024 – Na een lange periode van afwezigheid is de brandweerwagen van de kazerne Groene...

Maaltijdbezorger overleden bij verkeersongeval op N209 in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 18 juli heeft er een dodelijk ongeval plaatsgevonden op de N209 in Rotterdam. Dit heeft...

Vrouw om het leven gebracht in Zoetermeer, verdachte aangehouden

Zoetermeer - Aan de Weidedreef in Zoetermeer is donderdagochtend een 23-jarige vrouw om het leven gebracht. Het zou...