Brand in zendmast Hooftmanlaan Alblasserdam

Date:

Share post:

Alblasserdam – Een nog onbekende man heeft afgelopen nacht de regelkast van een zendmast aan de Hooftmanlaan in Alblasserdam in brand gestoken. Buurtbewoners verklaarden tegen Alblasserdamsnieuws dat er een man met een rugzak wegrende vanaf de mast, niet veel later ontstonden er flinke vlammen.

De brandweer was snel ter plaatse en bluste de brand. De apparatuur in de kast is volledig vernield. De politie heeft een plaats delict gemaakt om onderzoek te kunnen verrichten. Zendmasten zijn vaker slachtoffer van brandstichting, complotdenkers beweren dat de straling van de mast en dat met name de 5G module schadelijk zou zijn voor de gezondheid.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd