zaterdag, december 4, 2021
5 C
Rotterdam
zaterdag 4 december 2021

Man gewond bij schietpartij Adrianastraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een man heeft zichzelf maandagmiddag in het ziekenhuis gemeld nadat hij was beschoten op de Adrianstraat in Rotterdam. Hoe ernstig zijn verwondingen zijn is niet bekend. De politie ging direct naar de locatie van de schietpartij, daar troffen zij een kapotte ruit van een kapsalon en een aantal hulzen aan.

De politie heeft de straat afgezet en verricht forensisch sporenonderzoek. Van de man wordt een verklaring opgenomen. Hoe ernstig zijn verwondingen zijn is niet bekend. Na het schietincident zouden er twee auto’s zijn weggereden.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,112VolgersVolg
- advertentie -