Auto’s bedolven na instorten gevel in Den Haag

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Woensdagmiddag 10 maart is een groot deel van een gevel van een kantoorpand in Den Haag naar beneden gestort. Er raakte niemand gewond.

Rond 16.20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd nadat de gevel naar beneden was gekomen aan de Daendelstraat. Het puin kwam op straat en meerdere geparkeerde auto’s terecht. Gelukkig liep er op het moment van instorten niemand eronder.

- Advertisement -

Een deel van de omliggende straten zijn afgezet in verband met het risico dat nieuwe delen naar beneden kwamen zetten. Ook een andere gedeelte van het kantoorpand met eenzelfde gevel werd eveneens afgezet. Inspecteurs van de gemeente hebben samen met de brandweer de gevel geïnspecteerd en zullen de nodige maatregelen nemen.

Aanhouding
Tijdens het incident werden ook enkele bewoners verbaal agressief naar hulpverleners. Een man maakte het dusdanig bont dat hij werd aangehouden.

- Advertisement -

Gerelateerd